Hi-Vision*
Teemme asiat helpoiksi!

Hi-Vision Oy (www.hi-vision.fi) » Tuotanto » ...ja paljon muuta:

Tiedotteita:

27.05.2019: Mahdollisia katkoksia viikolla 22 » Lue lisää

11.06.2018: Viestintävirasto varoittaa Microsoftin Office 365 -sähköpostipalvelun käyttäjiä » Lue lisää

13.04.2018: Sähköpostipalvelinten osoitteet muuttuvat » Lue lisää

19.06.2017: Verkkotunnuksiin liittyviä huijauslaskuja taas liikkeellä » Lue lisää

22.01.2016: Uusi haittaohjelma leviää – nyt kannattaa varoa sähköposti­liitteitä » Lue lisää

08.01.2016: Yritysten on 9.1. alkaen kerrottava verkkosivuillaan kuluttajille riidanratkaisuelimestä » Lue lisää

31.08.2015: Flash-pohjainen sisältö lakannee toimimasta verkkosivustoilla jo pian » Lue lisää

03.12.2014: Muista tarkistaa sivujesi viestilomakkeiden toiminta säännöllisesti » Lue lisää

06.08.2014: Massiivinen tietomurtoaalto – nyt on hyvä hetki vaihtaa taas salasanoja » Lue lisää

18.06.2014: Lisää hyviä syitä hankkia mobiili­sivut tai uusia vanhat mobiili­yhteen­sopiviksi » Lue lisää

Tiedotteet RSS-syötteenä

Viestintäviraston välittäjäVälitämme fi-verkkotunnuksia

Tietotaitoa moneen junaan

Asiantuntemuksemme kattaa myös monenlaista muuta IT-osaamista. Konsultoimme kernaasti niin pienissä kuin suuremmissakin IT-ratkaisuissa. Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä ja pyytäkää näkemyksiämme mieltänne askarruttaviin asioihin; Kehittämisen varaa on aina!

Yrityselämässä on paljon yksityiskohtia, joita automatiikka voisi helpottaa, mutta joita harva tulee edes ajatelleeksi. Alla luettelemme osaamisestamme muutamia esimerkkejä, joista voisi olla hyötyä juuri teidän organisaatiollenne.

Mobiili / SMS

Teksti- ja multimediaviestipalvelut (SMS/MMS)

Laajennamme helposti netissä toimivat järjestelmät tuomaan tietoa aktiivisesti suoraan ihmisten taskuihin. Käyttökohteita on lukemattomia: Automaattiset ilmoitukset, muistutukset ja hälytykset henkilökunnalle, tiedotteet asiakasrekisteriin kuuluville, mobiilikalenterimerkinnät tekstiviestin välityksellä, ja mihin kaikkeen lyhytviestejä nyt yleisesti voikaan käyttää niin arjessa kuin juhlassakin. Kertokaa meille tarpeenne, niin me kerromme lisää mahdollisuuksista.


XMPP / VoIP

Pikaviesti- ja VoIP-palvelut

Pikaviestipalvelut tehostavat organisaatioiden sisäistä viestintää, korvaten pitkälti kalliit, keskeytyksiä aiheuttavat puhelut ja hitaanlaiset sähköpostit. Meillä on kokemusta kehittyneellä ja turvallisella XMPP-protokollalla toimivien yksityisten pikaviestiverkkojen rakentamisesta. Yksityinen viestiverkko täyttää yrityskäytön turvallisuusvaatimukset paremmin kuin julkiset pikaviestipalvelut. Visusti salattua verkkoa pitkin käyttäjät voivat mm. keskustella reaaliaikaisesti, ilmaista kiireellisyys- ja poissaolotilansa, järjestää konferenssikeskusteluja ja lähetellä toisilleen tiedostoja. Kaikki keskustelut jäävät tarvittaessa talteen, jotta niistä voi hakea tietoa myöhemmin. Pikaviestittely onnistuu tietokoneilla kaikenlaisissa käyttöjärjestelmissä sekä useimmissa moderneissa älypuhelimissa, joten sen avulla henkilöstö on tavoitettavissa yhdellä välineellä niin toimistossa kuin tien päälläkin.

Lisäksi meillä on valmiudet rakentaa VoIP-palveluita (nettipuhelin), joiden avulla organisaation sisäinen (ja miksei osittain ulkoinenkin) puheluliikenne voidaan hoitaa käytännössä ilmaiseksi Internetin välityksellä. Myös VoIP toimii sekä tietokoneilla että useimmilla älypuhelimilla.

Pilvi

Pilvijärjestelmät

Yhtenä Suomen ensimmäisistä alan yrityksistä rakennamme täydellisiä palvelinjärjestelmiä Amazonin AWS-pilvialustalle. Pilvipalvelimet soveltuvat niin WWW-järjestelmien alustaksi kuin yleiseen laskentaan, tiedon tallennukseen, varmuuskopiointiin ja moneen muuhun käyttöön. Pilvialustalle rakentaminen on nopeaa, koska perinteisiä fyysisiä palvelimia, palvelinsalia, verkkoyhteyksiä, laitteiston ylläpitohenkilöstöä ym. ei tarvita. Palvelimia on mahdollista lisätä, vähentää ja monistaa jopa minuuttien aikataululla tarpeiden muuttuessa, ja kustannuksia kertyy vain kulloisenkin käytön mukaan. AWS:ssä on lisäksi valmiita erikoispalveluita mm. liitetiedostojen, videon ja äänen tehokkaaseen jakeluun vaikka maailmanlaajuisesti. Miten olisi vaikkapa ikioma YouTube?

Tarvittaessa voimme perustaa myös fyysisille palvelimille yksityisen pilvialustan, josta on yhtä helppo jakaa resursseja eri sovelluksiin.

Tux

Linux-palvelimet ja -työasemat

Paras mainos tässä tapauksessa lienee oma kokemus: Yrityksemme kasvaessa perinteisten Windows-työasemien ylläpito alkoi käydä työlääksi, joten siirsimme valtaosan konekannastamme Linux-alustalle, tarkemmin Ubuntu-jakelupakettiin. Koska kyseessä on vapaa, avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmä ja siksi lisenssimaksuton, olemme säästäneet vuosien mittaan sievoisia summia käyttöjärjestelmälisensseissä, käyttäjätuen työtuntikustannuksista puhumattakaan; Työasemien toimintavarmuus ja tietoturva paranivat kertaheitolla aivan uudelle tasolle. Kaikki peruskäyttöön tarvittavat ohjelmistot ovat mukana paketissa, ja lisää ilmaisohjelmia on helppo asentaa, joten niistäkin on kertynyt säästöä. Palvelintietokoneemme olivat tuolloin jo pitkään toimineet Linux-käyttöjärjestelmillä, joten "konepellin alla" ne olivat jo valmiiksi tuttuja tekniselle henkilöstöllemme.

Niinsanotun "mummotestin" läpäissyt Ubuntu on ollut helppo opettaa jopa täysin kokemattomille tietotekniikan käyttäjille; Käyttäminen on äärimmäisen loogista, järjestelmä kommunikoi käyttäjän kanssa selvästi suomeksi, ja asiat ylipäätään "vain toimivat" ilman kummempaa miettimistä. Etenkin oppilaitokset ovat alkaneet siirtymään joukolla Linuxeihin, mutta yhtälailla ne soveltuvat yrityskäyttöön, ja niitä olikin jo vuonna 2010 käytössä noin joka viidennessä yrityksessä, kuten Tilastokeskuksen tutkimus paljasti. Voimme siis varauksetta suositella ja asentaa Linux-työasemia muillekin - ja samaan syssyyn voimme tarvittaessa vaikka rakentaa itse PC:tkin tarpeidenne mukaisiksi.

Asiakaspalvelu: 040 8491 263 (ma-to klo 9-15)

www.hi-vision.fi


Ylös