Hi-Vision*
Teemme asiat helpoiksi!

Hi-Vision Oy (www.hi-vision.fi) » Tuotanto » WWW-sivustot:

Tiedotteita:

27.05.2019: Mahdollisia katkoksia viikolla 22 » Lue lisää

11.06.2018: Viestintävirasto varoittaa Microsoftin Office 365 -sähköpostipalvelun käyttäjiä » Lue lisää

13.04.2018: Sähköpostipalvelinten osoitteet muuttuvat » Lue lisää

19.06.2017: Verkkotunnuksiin liittyviä huijauslaskuja taas liikkeellä » Lue lisää

22.01.2016: Uusi haittaohjelma leviää – nyt kannattaa varoa sähköposti­liitteitä » Lue lisää

08.01.2016: Yritysten on 9.1. alkaen kerrottava verkkosivuillaan kuluttajille riidanratkaisuelimestä » Lue lisää

31.08.2015: Flash-pohjainen sisältö lakannee toimimasta verkkosivustoilla jo pian » Lue lisää

03.12.2014: Muista tarkistaa sivujesi viestilomakkeiden toiminta säännöllisesti » Lue lisää

06.08.2014: Massiivinen tietomurtoaalto – nyt on hyvä hetki vaihtaa taas salasanoja » Lue lisää

18.06.2014: Lisää hyviä syitä hankkia mobiili­sivut tai uusia vanhat mobiili­yhteen­sopiviksi » Lue lisää

Tiedotteet RSS-syötteenä

Viestintäviraston välittäjäVälitämme fi-verkkotunnuksia

WWW-sivustot

WWW-sivut
Suunnittelemme ja toteutamme erilaajuisia nettisivupaketteja, asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Koska tarjoamme myös verkkotunnuksen (eli sivuston nettiosoitteen), nimipalvelut, sähköpostit ja web-hotellipalvelun omasta takaa, saatte meiltä täyden palvelun kokonaisuuden kerralla.

Panostamme erityisesti selkeyteen ja käytettävyyteen; niiden on kuljettava aina elämyksellisyyden edellä. Kauniskin verkkosivusto karkottaa kävijänsä, jos se ei ole helppokäyttöinen.

Nopeat ja edulliset Wartti-kotisivut

Pienimpiin tarpeisiin eli noin 1-10 sivun mittaisiin kokonaisuuksiin suosittelemme Wartti-kotisivupakettejamme. Niissä on käytettävissä laaja valikoima esisuunniteltuja ulkoasutyylejä, ja kohtuullisin kustannuksin voimme suunnitella uudenkin toivomustenne mukaan. Wartti-asiakkaiden on mahdollista saada käyttöönsä muokkausohjelma, jolla perussivujen päivitys luonnistuu kuin tanssi. Lue lisää: www.wartti.com

Räätälöidyt sivustot

Monipuolisempiin ja laajempiin käyttökohteisiin tuotamme sivustoja, joiden alustana toimii useimmiten sisällönhallintaohjelmistomme П eli "Pii". Sen avulla laajankin sivuston ylläpito on nopeaa, ja sen älykäs automatiikka ja siinä käytetty itse kehittämämme ETHML-sisällönohjauskieli mahdollistavat monenlaisia hienostuneita toimintoja. Kaikki sivut muuntuvat automaattisesti graafisten suunnittelijoidemme esimäärittelemän ulkoasutyylin mukaisesti yhtenäisiksi, joten sivujen muokkaajan ei tarvitse juuri huolehtia sisällön tekstien muotoiluista ja asetteluista. Tämä tunnetaan ns. WYSIWYM-toimintatapana.

Tällä menetelmällä mittavankin sivuston ulkoasu on tarvittaessa vaihdettavissa koskematta sivujen sisältöön laisinkaan! Se vähentää jatkokehityskustannuksia merkittävästi ja mahdollistaa mm. mukautuvat sivut. Itse asiassa nämäkin sivut, joita juuri luette, ovat П-ohjelmistolla tuotetut ja hallitut. Uusimmissa versioissa on myös HTML5-tuki, jonka avulla mm. voidaan rakentaa nettisivuista enemmän sovellusten kaltaisia helpommin kuin ennen.

Räätälöidyille sivustoille on sangen helppoa sijoittaa monenlaista ns. rikasta sisältöä, eli mm. erilaisia kalentereita, karttoja, videoita, ääntä ja Web 2.0 -tyylisiä interaktiivisia ja sosiaalisia toimintoja. Myös intranet-tyyliset sisäiseen käyttöön tarkoitetut tai muut salasanojen taakse piilotetut sivut ovat toki mahdollisia. Paljon uutisia julkaiseville organisaatioille mm. täysautomaattisesti luodut RSS-syötteet ovat erittäin käteviä.

Blogityylisiin sivustoihin voidaan valita alustaksi esim. lisenssimaksuton WordPress, joka on suunniteltu sen tapaisten julkaisujen ylläpitoon. Blogin ulkoasu voidaan valita lukuisista olemassaolevista malleista tai teettää meillä graafisesti hyvinkin näyttäväksi.

Kannattaa tutustua myös tyypillisen sivustoprojektin etenemisvaiheisiin sekä mobiilisivutuotantoon.

Referenssi: Aittakangas Referenssi: Kuopion Ajo-opisto Referenssi: Kuopion Seudun Hengitysyhdistys Referenssi: Niklandia Referenssi: Scansauna Referenssi: SkidTyre Referenssi: Eko Rakennuspalvelu Referenssi: Fellow Referenssi: Kodin Kivipiste Referenssi: Suomen Luontomatkat Referenssi: Metecno Referenssi: Tarmatic Referenssi: Iloinen majakka Referenssi: Kuopion Seudun Hengityssäätiö Referenssi: Finnking Wood

Esimerkkejä tuottamistamme räätälöidyistä sivustoista:

Suluissa on mainittu huomionarvoisia yksityiskohtia.


Katso myös referenssisivu, jossa on tietoa oheistuotteista.

Lisäominaisuudet

Kaikkien tuottamiemme sivustojen oheen voidaan rakentaa monenlaisia, asiakaskohtaisesti mukautettuja lisäpalveluita. tässä esimerkkejä:

 • Blogi
 • Verkkokauppa
 • Keskustelupalsta
 • Kuva-, video- tai äänigalleria
 • Kalenteri- tai varausjärjestelmä
 • Karttoja (esim. Google Maps-palvelun avulla)
 • Lomakkeita ja muita sähköisen asioinnin välineitä
 • Automaattisesti päivittyvät uutisotsikot valituista lähteistä
 • Sosiaalisen median (mm. Facebook ja Twitter) integraatioita
 • Tulostusystävällinen vaihtoehtoinen ulkoasumalli.
  Kokeile tulostaa tämä sivu, niin näet mitä tarkoitamme.


Hyvin villejäkin ideoita on usein mahdollista toteuttaa, joten kysy toki meiltä, jos olet mielestäsi keksinyt jotain mullistavaa, mitä haluaisit sivuillesi.

Asiakaspalvelu: 040 8491 263 (ma-to klo 9-15)

www.hi-vision.fi


Ylös