Hi-Vision*
Teemme asiat helpoiksi!

Hi-Vision Oy (www.hi-vision.fi) » Asiakasinfo » Sivustoprojektin kulku:

Tiedotteita:

27.05.2019: Mahdollisia katkoksia viikolla 22 » Lue lisää

11.06.2018: Viestintävirasto varoittaa Microsoftin Office 365 -sähköpostipalvelun käyttäjiä » Lue lisää

13.04.2018: Sähköpostipalvelinten osoitteet muuttuvat » Lue lisää

19.06.2017: Verkkotunnuksiin liittyviä huijauslaskuja taas liikkeellä » Lue lisää

22.01.2016: Uusi haittaohjelma leviää – nyt kannattaa varoa sähköposti­liitteitä » Lue lisää

08.01.2016: Yritysten on 9.1. alkaen kerrottava verkkosivuillaan kuluttajille riidanratkaisuelimestä » Lue lisää

31.08.2015: Flash-pohjainen sisältö lakannee toimimasta verkkosivustoilla jo pian » Lue lisää

03.12.2014: Muista tarkistaa sivujesi viestilomakkeiden toiminta säännöllisesti » Lue lisää

06.08.2014: Massiivinen tietomurtoaalto – nyt on hyvä hetki vaihtaa taas salasanoja » Lue lisää

18.06.2014: Lisää hyviä syitä hankkia mobiili­sivut tai uusia vanhat mobiili­yhteen­sopiviksi » Lue lisää

Tiedotteet RSS-syötteenä

Viestintäviraston välittäjäVälitämme fi-verkkotunnuksia

Sivustoprojektin kulku

Päätös

Aluksi myyntiedustajamme tai muu asiakaspalvelijamme määrittää kanssanne yrityksenne tai muun organisaationne tarvitsemien palvelujen laadun ja määrän sekä antaa palvelujen tekoon liittyvää informaatiota, jonka perusteella tuotanto-osastomme tekee alustavia arvioita projektista.

Tässä vaiheessa kannattaa jo alustavasti miettiä, millainen domain-nimi eli verkkotunnus (esim. www.yrityksen-nimi.fi) sivustolle varataan, ellei sellaista jo ole. Olemassaoleva verkkotunnus voidaan tietyin rajoituksin siirtää meidän ylläpidettäväksemme. Teidän ei tarvitse huolehtia hakemisen yksityiskohdista, koska palveluntarjoajananne hoidamme nekin, mutta suosittelemme silti tutustumaan Viestintäviraston ohjeisiin, jos haluatte käyttöönne kotimaisen .fi-verkkotunnuksen.

Tarpeiden, vaatimusten ja ominaisuuksien määrittyessä tarkemmin lähetämme tarjouksen tai kustannusarvion.

Ideointi

Sivujen ideoinnissa käymme yhdessä läpi yrityksenne tai organisaationne tarpeet, toiveet, tavoitteet ja rajoitukset sekä luomme sivujen perusidean. Tässä vaiheessa kannattaa myös tehdä kilpailijoiden kartoitus sekä analysoida mahdolliset vanhat nettisivunne, jos sellaisia on. Lisäksi sovimme teknisistä yksityiskohdista kuten materiaaleista, niiden muodoista ja toimitustavasta. Materiaaleissa tulee ottaa huomioon käyttöoikeusseikat.

Tässä vaiheessa mietitään myös, miten uusille sivuille houkutellaan mahdollisimman paljon kävijöitä. Tämä on hyvin tapauskohtaista, mutta muutamat perusasiat toimivat kaikkien kohdalla.

Suunnittelu

Edellisen vaiheen ideat työstetään nyt taiteelliseksi, sisällölliseksi ja tekniseksi kokonaisuudeksi. Graafinen tiimimme suunnittelee ja toteuttaa yhden tai useamman ulkoasuvedoksen eli "layoutin", ja web-kehittäjät mahdollisesti aloittavat jo ohjelmallisen suunnittelun. Ulkoasua ja rakennesuunnitelmaa hiotaan, kunnes olette tyytyväisiä niihin, minkä jälkeen voimme siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Toteutus

Graafinen tiimi viimeistelee ulkoasumateriaalin ja toimittaa sen web-kehittäjille. Kehittäjät luovat HTML- ja CSS-kielillä sivupohjan, joka muistuttaa mahdollisimman tarkasti ulkoasumallia. Joskus joistakin yksityiskohdista joudutaan hieman tinkimään joko selainohjelmien teknisten rajoituksien vuoksi tai kustannusarvion ylittymisen estämiseksi. Useimmiten se ei kuitenkaan juuri näy lopputuloksessa. Sitten täytetään sivuille sisällöt; tekstit, kuvat jne. Näiden valmistuttua suoritamme sivuston testauksen ja mahdollisten virheiden korjauksen. Hyväksyntäsi jälkeen sivusto siirretään palvelimelle varsinaiseen domain-osoitteeseen.

Ylläpito ja jatkokehitys

Jotta saisit internetsivuistasi parhaan mahdollisen hyödyn, sivut kannattaa pitää jatkuvasti ajan tasalla. Sopimukseen sisältyy yleensä rajattu määrä sisältöä koskevia päivitystöitä vuodessa. Päivitys voi tapahtua puhelinsoitolla, faksilla tai sähköpostiviestillä. Muista muutostöistä, lisäpäivityksistä ja lisäsivuista veloitetaan sovittujen taksojen mukaan. Sivuston ulkoasu- tai kokonaisuudistus voidaan tehdä erillisen sopimuksen mukaan.

Moniin sivustopaketteihimme sisältyy myös ohjelmisto sivujen sisällön muokkaamiseen, joten peruspäivityksiä voi tehdä helposti itsekin.

Asiakaspalvelu: 040 8491 263 (ma-to klo 9-15)

www.hi-vision.fi


Ylös